کد خبر: 1228226
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن حمله اسرائیل به رفح را تایید نکرده است، درباره تعلیق ارسال بمب‌های دو هزار و ۵۰۰ پوندی به اسرائیل گفت: ما یک محموله کمک کوتاه مدت را متوقف کرده ایم و در حال بررسی سایر محموله‌ها هستیم.

جوان آنلاین: متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن دی سی در پاسخ به این سوال که آیا واشنگتن به حمله مداوم اسرائیل به رفح که منجر به تصرف بخش فلسطینی گذرگاه رفح توسط نیرو‌های اسرائیلی شد، چراغ سبز نشان داد یا خیر؟ گفت: "این حمله با تایید ما اتفاق نیفتاد. "

به گزارش ایرنا، میلر مدعی شد که حمله به رفح به نظر "محدود" است و به اسرائیل نسبت به گسترش آن هشدار داد، اما نیرو‌های اسرائیلی حملات خود را به رفح تشدید کرده اند.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: آمریکا یک محموله کمک کوتاه مدت به اسرائیل را تعلیق کرده و در حال بررسی سایر محموله‌ها است.

او در خصوص تعلیق ارسال بمب‌های دو هزار و ۵۰۰ پوندی به اسرائیل گفت: ما یک محموله کمک کوتاه مدت را متوقف کرده ایم و در حال بررسی سایر محموله‌ها هستیم.

میلر در مورد رفح گفت: اسرائیل یک طرح بشردوستانه معتبر که هم آسیب احتمالی به زندگی غیرنظامیان را در چنین منطقه شلوغی یا تخلیه مناسب و مراقبت از بیش از یک میلیون نفر حاضر در این منطقه را درنظر بگیرد، ارائه نکرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: در مورد اقداماتی که ممکن است در آینده انجام دهیم صحبت نمی‌کنم. ما این ارزیابی‌ها را هر روز بر اساس آنچه در اتفاق می‌افتد انجام می‌دهیم و بر اساس آن واقعیت‌ها، سیاست‌های مناسب خود را انتخاب می‌کنیم.

میلر گفت: به دلیل تأثیراتی که در بخش‌های قبلی عملیات نظامی اسرائیل شاهد بودیم، نمی‌خواهیم عملیات در رفح پیش برود.

او اضافه کرد: نتایج این عملیات کشته شدن تعداد زیادی غیرنظامی بی گناه بوده است؛ بنابراین زمانی که این نتایج را می‌بینیم و آن را در رفح تصور می‌کنیم، جایی که بیش از ۱ میلیون نفر در چنین منطقه‌ای شلوغ و کوچک حضور دارند و از سایر منطقه غزه به آن آمده اند. ما باید یک طرح برای محافظت از غیرنظامیان داشته باشیم.

سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفت: بندر کرم شالوم امروز باز شد، اما به دلیل نگرانی‌های امنیتی هیچ کمکی دریافت نشد. هیچ سوختی از رفح عبور نکرد و برای ارائه کمک در غزه به سوخت نیاز است.

میلر افزود: اسرائیل به خواسته رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تداوم افزایش کمک به غزه عمل نمی‌کند. آن قسمت از گذرگاه مرزی رفح که در کنترل اسرائیل است باید فوری بازگشایی شود.

او اضافه کرد: زمانی که وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته در منطقه بود، یکی از پیام‌هایی که او تکرار کرد این بود که افزایش کمک‌های بشردوستانه باید ادامه داشته باشد. کاهش در ارسال کمک‌های بشردوستانه که در مراحل قبلی این درگیری شاهد بودیم، نمی‌تواند تکرار شود، این کاهش غیرقابل قبول خواهد بود. اکنون در این هفته، شاهد کاهش چشمگیر افزایش کمک‌های بشردوستانه بوده‌ایم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطر نشان کرد: بنابراین ما به دولت اسرائیل کاملاً واضح می‌گوییم که کمک‌ها باید افزایش یابد و این افزایش پایدار باشد و به همین دلیل است که باید شاهد باز شدن گذرگاه‌های کرم شالوم و رفش باشیم.

او تاکید کرد: گذرگاه رفح برای تحویل سوخت به غزه کاملاً حیاتی است، یک انبار سوخت وجود دارد که درست در پایانه رفح وجود دارد.

بر اساس این گزارش، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار